Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a COVID-19 világjárvány kapcsán kialakult helyzetben kiemelt feladatának tekinti a helyi vállalkozások folyamatos tájékoztatását a gazdasági életet és a helyi vállalkozásokat, beruházásokat érintő intézkedésekről, az elérhető támogatásokról és kedvezményekről, illetve folyamatos segítséget és támogatást biztosít a vállalkozások részéről felmerülő kérdések, problémák megoldásában.

Ezen feladat ellátásával a város tulajdonában álló EDC Debrecen Nonprofit Kft-t bízta meg. Forduljon bizalommal az EDC kollégáihoz a már ismert telefonos elérhetőségeken, vagy lépjen velük kapcsolatba a e-mail címen és 1 munkanapon belül keresik Önt a megadott elérhetőségen!

Keressen minket, ha...


  1. kérdése van a kormány gazdaságvédelmi intézkedéseivel kapcsolatban
  2. járvány elleni védekezés eszközeinek beszerzésében szüksége van segítségre / ha rendelkezésére áll védőfelszerelés és tud Debrecenbe szállítani
  3. tanácsadó segítségére van szüksége az adó-, és járulékkedvezmények érvényesítéséhez
  4. a munkaerőpiac komoly változásai miatt állás nélkül maradt / munkaerőre van szüksége
  5. helyi termelő, és a kialakult helyzet miatt on-line felületen keresztül szeretné elérni vásárlóit
  6. további információra van szüksége a Debrecen Városi Alap nyújtotta lehetőségről
  7. érdekli a közepes és nagyvállalatok számára elérhető, a HIPA és az EXIM által kezelt növekedési program
  8. KKV szektorban működő vállalkozásként bővebb tájékoztatást szeretne a Kormányzati és Uniós pályázati forrásokra vonatkozóan
KAPCSOLAT

Rólunk

EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ
Debreceni cég

Tulajdonosaink a város életének meghatározó szereplői: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, Debreceni Egyetem, Cívis Ház Zrt.

XXI.
Sikeres városért

Ha mi jól végezzük munkánkat, Debrecennek nő a vagyona, munkahelyek jönnek létre egy élhető, modern városban, a 21. század kihívásaira felkészült lakosokkal.

Sokszínű feladatok

Nálunk érdekes szakmai területek ismerhetők meg, jó csapatban lehet dolgozni, és bizalmat kiépíteni a debreceni vállalkozói körrel, önkormányzattal, egyetemmel, szakmai és nonprofit szervezetekkel.

I
Várjuk Debrecenben

Miattunk is érdemes Debrecenbe költözni, itt kialakítani a családi, egyéni egzisztenciát. A kiépített kapcsolatokra, bizalomra alapozva beépülni a helyi gazdasági, fejlesztési életbe.

Tevékenységünk

1 Gazdaságfejlesztés

A gazdaságfejlesztés keretében célunk többek között a debreceni cégek támogatása: mind hazai, mind nemzetközi piacra lépésük segítése.

A befektetésösztönzés keretében gyarapítani szeretnénk a Debrecenbe települő cégek számát, amely a városnak és annak lakosainak jólétét egyaránt növeli.

invest.debrecen.hu


2 Városfejlesztés

A városfejlesztés keretében többféle tevékenységet látunk el. Közreműködünk a debreceni városfejlesztési stratégiai dokumentumok elkészítésében és karbantartásában (pl. Integrált Településfejlesztési Stratégia és Integrált Területi Program). Feladataink közé tartozik az uniós és hazai támogatású önkormányzati projektek előkészítése, pályázatok írása és a megvalósuló projektek teljes körű menedzsmentje. Emellett aktívan részt veszünk közvetlen EU-s finanszírozású nemzetközi projektekben, illetve az európai városok szövetségének (EUROCITIES) munkájában, amely a város nemzetközi kapcsolatrendszerének elmélyítését, versenyképességének növelését célozza.

3 Vállalkozásfejlesztés

A debreceni és a Hajdú-Bihar megyei vállalkozások fejlesztését segítjük elő a következő tevékenységekkel:

4 Smart City

A Smart City Debrecen programban egy intelligens, innovatív, élhető és fenntartható város megteremtésén dolgozunk, amelynek eléréséhez a szervezet partnereivel közös stratégiát dolgoztunk ki, és további országos és nemzetközi kapcsolatok kiépítésére is törekszünk.

A csapat fókuszában a fenntartható energetika és a digitális Debrecen megteremtése áll, valamint kiemelt terület az intelligens közlekedés kialakítása. Utóbbinak bizonyítékai az okos zebrák jelenléte, a közösségi közlekedésben bevezetett e-jegy, a parkolást segítő Rollet alkalmazás bevezetése, valamint a világ legnagyobb közösség alapú navigációs alkalmazásával, a Waze-zel kötött stratégiai megállapodás.

smartcity.debrecen.hu

Építsük együtt Debrecent!

Munkatársakat keresünk.

Nyitott pozíciók

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk.

Kiket várunk?

Amit minden munkatársunktól elvárunk

Csapatunk felépítése

A következő szintekre várjuk jelentkezésüket

Töltse le a jelentkezési lapot, és olvasson a kiválasztás menetéről

LETÖLTÖM

Kapcsolat

Térkép

Elérhetőségek

EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ
4031 Debrecen, Széchenyi u. 31.
Telefon: +36 20 353 3663
E-mail:

Befektetésösztönzési csapat E-mail:
Smart City csapat E-mail:
Vállalkozásfejlesztési csapat E-mail:
jelentkezem
© 2017. EDC - Minden jog fenntartva. | Adatkezelési Tájékoztató


show(); ?>